""
1
Emer
Check-in
Check-out
Të rritur
Femijë
Previous
Next

""
1
Emer
Check-in
Check-out
Të rritur
Femijë
Previous
Next

Black Diamond Hotel

E vendosur në zemër të Tiranës, vetëm disa minuta më këmbë nga Sheshi Skënderbej. Me një bar, hoteli me 4 yje ka dhoma me ajër të kondicionuar me WiFi falas, secila me një banjo private. Ejani dhe shijoni qëndrimin tuaj në Tiranë, në vendin e përsosur për ju.

Black Diamond Hotel

E vendosur në zemër të Tiranës, vetëm disa minuta më këmbë nga Sheshi Skënderbej. Me një bar, hoteli me 4 yje ka dhoma me ajër të kondicionuar me WiFi falas, secila me një banjo private. Ejani dhe shijoni qëndrimin tuaj në Tiranë, në vendin e përsosur për ju.

Black Diamond Hotel

Dhomat & Suite

null

Double Room

null

Twin Room

null

Suite Room

Sherbimet Tona

null

Restorant

null

Jacuzzi

null

SPA

null

Palester

null

Sauna

Kontakt

Rezervoni Tani & Shijoni Vendin Perfekt Për Ju