Dhome Dyshe Deluxe

Kjo dhome dyshe deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate tek, nje divan dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Deluxe Double or Twin Room

Kjo dhome dyshe deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate tek, nje divan dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Sherbimet e Dhomes