Dhome Katershe Deluxe

Kjo dhome katershe deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat dopio, nje sofa dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Dhome Katershe Deluxe

Kjo dhome katershe deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat dopio, nje sofa dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Sherbimet e Dhomes