Dhome Teke Deluxe

Kjo dhome teke deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat tek dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Dhome Teke Deluxe

Kjo dhome teke deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat tek dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Sherbimet e Dhomes