Dhoma Çmimi
Single room 80 €
Double room 85 €
Junior Suite 140 €
Executive Suite 170 €

Dhome Teke Deluxe

Kjo dhome teke deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat tek dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Dhome Dopio Deluxe

Kjo dhome dopio deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat dopio, nje divan dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Dhome Dyshe Deluxe

Kjo dhome dyshe deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate tek, nje divan dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Dhome Katershe Deluxe

Kjo dhome katershe deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat dopio, nje sofa dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Deluxe Suite

Kjo suite deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate dopio dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Executive Suite

Kjo executive suite ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate dopio dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod