Dhome Dopio Deluxe

Kjo dhome dopio deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat dopio, nje divan dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Dhome Dopio Deluxe

Kjo dhome dopio deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban nje krevat dopio, nje divan dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Sherbimet e Dhomes