Executive Suite

Kjo executive suite ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate dopio dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Executive Suite

Kjo executive suite ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate dopio dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Sherbimet e Dhomes