Deluxe Suite

Kjo suite deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate dopio dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Deluxe Suite

Kjo suite deluxe ka nje ballkon, kondicioner dhe pamje nga qyteti, Dhoma permban dy krevate dopio dhe shume pajisje te tjera per ta bere qendrimin tuaj sa me komod

Sherbimet e Dhomes